WIJ HOUDEN VAN PUUR, EERLIJK EN AUTHENTIEK | GRATIS INPAKSERVICE WITH LOVE

Positieve affirmaties

Positieve affirmaties

Affirmaties betekend versterken of bekrachtigen. Hoe we denken, hoe we ons voelen en hoe we reageren is allemaal verbonden met onze hersenen. Wanneer je maar vaak genoeg herhaalt, zal dit de hersenen trainen om je positieve gedachten te versterken.

In feite buig je de negatieve gedachtes om naar het positieve. Herhaal continu het positieve en geloof in jezelf en kunnen en je brein gaat hierin geloven.


Hoe mooi is dat wij dit kunnen koppelen aan de islaam. Het positief denken over Allaah is een verplichting die rust op de moslims.

"Verbazingwekkend is de situatie van de gelovige, want zijn situatie is altijd goed voor hem en dit geldt alleen voor de gelovige. Als hem iets goeds treft, dan is hij dankbaar en dat is goed voor hem en als hem iets slechts treft, dan is hij geduldig en dat is goed voor hem."
(Muslim)

Daarnaast hebben wij als moslims iets krachtigs. De du'a! Niemand kan je succes schenken behalve Allaah. Niemand kan je wensen doen laten realiseren behalve Allaah. Niemand kan je diepste verlangen realiseren behalve Allaah. Je band met Allaah is zo onwijs belangrijk. Hef je handen en vraag Allaah. Geloof dat Allaah je verhoord en je smeekgebeden verhoord en Hij nog betere plannen voor je heeft.

"Roep Allaah aan terwijl jullie er zeker van zijn dat Hij jullie zal verhoren."
(At-Tirmidhi)

Veel liefs,
Oem Aasiyah
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.