WIJ HOUDEN VAN PUUR, EERLIJK EN AUTHENTIEK | GRATIS INPAKSERVICE WITH LOVE

Miskraam/ stille geboorte

"Bij Degene in Wiens Handen mijn ziel is, de 'saqt' zal zijn moeder met touwen naar het Paradijs trekken, wanneer zij geduld heeft met het verlies van haar kind." 
(Ibn Maadjah)


Stel je hart open lieve wensmama en luister....

Het verlangen naar een kind, de emotionele rollercoaster waar je in zit. Verschillende medische trajecten door moeten staan, wat immens veel energie van je kost fysiek en emotioneel. Onbegrip, een gevoel van eenzaamheid en veel verdriet. 

Je hoopt dat het jou nooit zal overkomen maar helaas eindigt ongeveer 1 op de 10 zwangerschappen in een miskraam. Het is voor veel vrouwen een emotioneel zeer heftige tijd. Een tijd waarin haar fysieke lichaam moet herstellen en ontzwangeren.
In deze zware en emotionele periode, staan mijn verwarmende handen voor je klaar om je te dragen, te ondersteunen, liefdevolle verzorging en aandacht te schenken. 

De postpartum behandelingen die ik bied geven juist ondersteuning in dit emotionele en lichamelijke helingsproces. Het maakt niet uit hoe lang de zwangerschap heeft geduurd. De hartsverbinding met jouw kindje was namelijk al gestart. 

♡ Kruidenstempel massage & Healing the womb geven naast fysieke ondersteuning ook heel veel emotionele ondersteuning, door de speciale samengestelde kruiden en intense warmte.
♡ Bengkung belly bind helpt bij het voelen van leegte en vervult het met warmte. Tevens geeft het een geborgen en beschermd gevoel in deze moeilijke tijd.
♡ Closing the bones helpt je om de pijn te helen en het een plekje te geven.

Heb jij behoefte aan deze liefdevolle aandacht?

Neem contact op om een behandeling in te plannen.