WIJ HOUDEN VAN PUUR, EERLIJK EN AUTHENTIEK

Over mij

 

Welkom op mijn platform die als een reisgids voor je mag funderen. Ik ben Yazmina, moeder van drie prachtige parels. Moge Allaah al onze kinderen zegenen en iedereen met een kinderwens vroom nageslacht schenken, aameen.

Mijn interesse in de geneeskunde van de profeet (salAllaahou alayhi wasalaam) ontwikkelde ik tijdens mijn eerste zwangerschap van mijn tweeling. Het boek van Ibn Qayyim (rahimahu Allaah) over de geneeskunde van de profeet (salAllaahhou alayhi wasalaam) heeft me enorm geïnspireerd, waaronder over de effecten van de Quraan, adkaar, kruiden en oliën. 


Tijdens mijn zwangerschappen en postpartum periode mistte ik in mijn eigen omgeving een islamitische doula. Ik weet als geen ander hoe intens een kraamperiode kan zijn.  Mijn passie is vervolgens gaan bloeien om klaar te staan voor de kraamvrouw  (iedere vrouw). Wanneer zij moeder wordt, veranderd haar hele leven. Ze zal paraat staan voor haar kinderen 24/7. De moeder is binnen de islaam geëerd, gerespecteerd en de eerste leerschool van haar kinderen. Wanneer ze bevalt en in haar kraamperiode komt, verdient ze het om 40 dagen rust te nemen. Zij verdient het om terug op kracht te komen, te focussen op haar baby en verwend te worden door middel van een luisterend oor, massages, verwarmende kruiden, verwarmende gerechten en het zorgen voor haar. Dit omdat ze vervolgens vol kracht weer 24/7 klaar kan staan voor haar gezin.

"Ik geloof dat iedere nieuwe moeder dit verdiend in haar kraamperiode en behandeld dient te worden als een bruid. Ze mag zich absoluut niet alleen voelen, verdrietig zijn of in een depressie belanden."


Lieve mama je hoeft het niet alleen te doen, wij als gemeenschap zijn er voor jou.