Honing water

Water met honing op een lege maag is een geweldige remedie voor het versterken van het immuunsysteem en het voorkomen van verschillende soorten ziektes.

Het reinigt de spijsverteringskanaal, verbetert het functioneren van de darmen, reinigt de maag, lost slijm op, spoelt afvalstoffen weg, energie gevend en het is goed voor de lever en het hart. (Ibn Qayyim rahimahu Allaah: Zaad El-Ma'aad, 4/224 225)

Een man kwam bij de profeet (SalAllaahou alayhi wasalaam) en zei "Mijn broer heeft pijn in zijn onderbuik." De profeet (SalAllaahou alayhi wasalaam) zei tegen de man: "Laat hem honing drinken." De man kwam voor de tweede keer en de Profeet (SalAllaahou alayhi wasalaam) zei tegen hem: "Laat hem honing drinken." Hij kwam voor de derde keer en de profeet (SalAllaahou alayhi wasalaam) zei: "Laat hem honing drinken." Hij kwam terug en zei: "Ik heb het gedaan." De profeet (salAllaahou alayhi wasalaam) zei toen: "Allaah heeft de Waarheid gesproken, maar de onderbuik van je broer liegt. Laat hem honing drinken." Dus liet hij hem honing drinken en hij genas. 
(Sahih Bukhari)

Hoe maak je honing met water:
- Vul een glas met koud water
- Los een eetlepel pure honing in het glas
- Goed roeren
- Drink jet vervolgens op lege maagReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.